Visma Mamut upphör

Nu är det bara drygt tre månader kvar tills underhåll av Visma Mamut upphör.

Nu går vi mot årets sista månader och för dig som användare av Visma Mamut är det nu viktigt att ta beslut gällande när och hur ni skall genomföra bytet till ett annat affärssystem.

I samband med att allt underhåll upphör av Visma Mamut per 31 december 2024 så innebär det också att den integrerade lösningen för elektronisk faktura, Autoinvoice, stängs ned. Därmed är det från 2024-12-31 inte längre möjligt att skicka elektronisk faktura via Visma Mamut.

Det är nu alltså extra viktigt att prioritera byte av affärssystem och i detta nyhetsbrev bifogar vi information som kan hjälpa er vidare och underlätta ert byte.

Vi på OnCloud har bred erfarenhet av att hjälpa företag att byte sitt Visma Mamut mot ett nytt molnbaserat affärssystem av den storlek som passar just er! Ta kontakt med vår expert Jonas Svensson så hjälper han er vidare!

Aktuellt för dig som använder Visma Mamut

Underhåll av Visma Mamut upphör 31 december 2024

Efter 31 december 2024 upphör underhåll av affärssystemet Visma Mamut. Innan detta datum behöver verksamheter som använder Visma Mamut ha gått över till ett annat affärssystem.

Läs mer

Uppgradera till senaste version innan ert system stängs ner

Säkerställ att du har senaste versionen av systemets programfiler innan det stängs ned.

Läs mer

Checklista vid årsbokslut

Gå igenom checklistan för årsbokslut för ett enkelt avslut och underlag att överföra till ert nya affärssystem.

Läs mer

 

Har ni behov av att uppgradera er affärssystem? Kontakta mig  så bokar vi ett kostnadsfritt rådgivningsmöte! Vid frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.