Nytt mer användarvänligt gränssnitt i Visma.net Admin

Visma.net har nyligen lanserat ett nytt gränssnitt för administratörer, vilket markerar en betydande uppgradering i användarupplevelsen och effektiviteten för systemadministratörer. Det nya gränssnittet har utvecklats med fokus på enkelhet, snabbhet och förbättrad navigering, vilket ska underlätta för användarna att snabbt hitta och hantera nödvändiga funktioner.

Nyckelfunktioner i det nya gränssnittet:

  1. Förbättrad Användarvänlighet: Gränssnittet har nu ett mer intuitivt upplägg, vilket gör det enklare att navigera mellan olika administrationsverktyg. Detta inkluderar en förbättrad menystruktur som minskar antalet klick och sökningar för att nå viktiga inställningar.
  2. Optimerad Prestanda: Responsen i systemet har förbättrats, vilket innebär att laddningstiderna för de mest använda funktionerna har minskat. Detta ger administratörer en snabbare och smidigare arbetsupplevelse, särskilt vid hantering av stora datamängder.
  3. Nya Anpassningsmöjligheter: Administratörer har nu större flexibilitet att anpassa sitt gränssnitt baserat på sina behov. Detta inkluderar möjligheten att justera vilka moduler och verktyg som visas på startsidan, vilket kan skräddarsys för olika roller inom organisationen.
  4. Integrerad Hjälp och Support: Det nya gränssnittet erbjuder också bättre integrering av hjälpfunktioner, där administratörer snabbt kan få tillgång till dokumentation och support direkt från gränssnittet, utan att behöva lämna systemet.

Denna uppdatering är en del av Vismas övergripande strategi att förbättra användarupplevelsen och stödja företag i att arbeta mer effektivt och produktivt. Gränssnittet har redan fått positiv feedback från tidiga användare, som uppskattar den ökade användarvänligheten och prestandan.

Läs mer om nya gränssnittet och hur du aktiverar det via denna länk Nu lanserar vi nya Admin (Ver 9.82) – Visma Community

 

Vill ni effektivisera era flöden med hjälp av Visma.net? Kontakta mig  så sätter vi upp en kostnadsfri demo av Visma.net.  Eller har ni frågor kan ni alltid kontakta mig på 0762-44 14 20 eller jonas.svensson@oncloud.se.